Чи можна вживати м'ясо кози?

М'ясо кіз традиційно їдять в Африці, Азії, Центральній та Південній Америці. У європейських кухнях козлятина використовується рідко і відноситься до делікатесів. Козлятину можна готувати різними способами – гасити, запікати, смажити, готувати на грилі та рожні.

Це м'ясо можна використовувати і для гасіння: при цьому рекомендується подавати його з гарніром з картоплі та овочів. М'ясо кіз також добре поєднується з бобовими та рисом. Дуже екзотичною виходить страва з козлятини, тушкованої в кокосовому молоці.

М'ясо козяче, козлятина Вага туші 16-20 кг. 350р/кг.

Це м'ясо дуже багате на амінокислоти, які необхідні для нашого організму. У козлятині безліч вітамінів: тіамін, ретинол, рибофлавін та інші.

Related Post

Скільки вольт потрібно для запуску автомобіля?Скільки вольт потрібно для запуску автомобіля?

Зазвичай фахівці орієнтуються на показник необхідної напруги для пуску двигуна. У зарядженої нової акумуляторної батареї напруга для старту мотора має бути на рівні близько 12,6 або 12,7 Вольт. Але не

Що постачає Северсталь?Що постачає Северсталь?

Компанія випускає гарячекатаний та холоднокатаний сталевий прокат, гнуті профілі та труби, сортовий прокат тощо. Основні сталеливарні підприємства, що належать компанії: Череповецький металургійний комбінат в Росії (потужність 11,6 млн т на

Який колір найменше забруднюється?Який колір найменше забруднюється?

Найпрактичніші кольори для автокилимків – сірий та бежевий. Найпрактичніший колір автомобіля – Сірий у відтінку "мокрий асфальт". Він чудово маскує брудні розлучення, сколи, подряпини і навіть дрібні вм'ятини на бортах.