М'ясо кіз традиційно їдять в Африці, Азії, Центральній та Південній Америці. У європейських кухнях козлятина використовується рідко і відноситься до делікатесів. Козлятину можна готувати різними способами – гасити, запікати, смажити, готувати на грилі та рожні.
Це м'ясо можна використовувати і для гасіння: при цьому рекомендується подавати його з гарніром з картоплі та овочів. М'ясо кіз також добре поєднується з бобовими та рисом. Дуже екзотичною виходить страва з козлятини, тушкованої в кокосовому молоці.
М'ясо козяче, козлятина Вага туші 16-20 кг. 350р/кг.
Це м'ясо дуже багате на амінокислоти, які необхідні для нашого організму. У козлятині безліч вітамінів: тіамін, ретинол, рибофлавін та інші.