Що корисного у згущеному молоці?

Цей продукт містить магній, фосфор, калій, натрій, кальцій, фтор та вітамін А. Під час термічної обробки деякі властивості молока посилюються, тому згущене молоко благотворно впливає на зір і зміцнює кістки.Mar 15, 2018

Оптимальна порція продукту – до 3 столових ложок день. Маючи високу калорійність згущене молоко є забороненим продуктом для раціону людей із зайвою вагою. У згущеному молока багато цукру, тому її надмірне вживання може згубно впливати на зубну емаль і рівень цукру в крові.

У вареному згущеному молоці є такі мінеральні речовини як калій, кальцій, хлор, фосфор, натрій, сірка, мідь, магній, цинк, марганець, фтор, йод, селен, кобальт. Серед вітамінів, що входять до складу вареного згущеного молока вітаміни A, B (B1, B2, B5, B6, B12), C, D, E, H, PP, холін, бета-каротин.

Згущене молоко можна вживати як самостійний продукт, використовувати як соус до млинців, сирників, оладок, як крем — для різних тортів і десертів без випічки. Можна додавати згущене молоко у чай та каву.

Related Post

Чому 2те116 називають Фантомас?Чому 2те116 називають Фантомас?

Один із найпоширеніших вантажних тепловозів у Росії та країнах пострадянського простору. У залізничників отримав також прізвиська «Горбатий» (за характерну форму даху), «Фантомас» та «Боїнг». May 6, 2019 Магістральний двосекційний тепловоз

Чи потрібно обсмажувати м'ясо перед гасінням?Чи потрібно обсмажувати м'ясо перед гасінням?

Перед гасінням рекомендується обсмажити основний продукт до коричневої скоринки. Це дозволяє надати страві насичений колір і багатший смак. Потім м'ясо забирається і тримається в теплому місці, а в тому ж