Перед гасінням рекомендується обсмажити основний продукт до коричневої скоринки. Це дозволяє надати страві насичений колір і багатший смак. Потім м'ясо забирається і тримається в теплому місці, а в тому ж посуді обсмажуються пряні овочі.
Навіщо кухаря обсмажують м'ясо перед гасінням Цей простий прийом допомагає "запечатати" сік усередині шматочків. м'яса. Тушковане блюдо вийде неймовірно апетитним, м'яким і смачним. Не треба намагатися просмажити яловичину. Досить просто домогтися скоринки з двох сторін.
Перед гасінням м'ясо потрібно обов'язково обсмажити. По-перше, скоринка – це смачно, по-друге, вона "запечатує" поверхню м'яса, утримуючи в ньому всі соки. Перед Обсмажте обсушіть шматочки м'яса на серветці або рушник – якщо вони будуть мокрими, то виділятимуть зайву вологу і в результаті просто зваряться.
Насправді присмажена скоринка потрібна, щоб надати м'ясу улюбленого всіма нами смаку. Досягти скоринки можна і до, і після запікання. Але технічно вам буде простіше спочатку обсмажити м'ясоа потім, зменшивши температуру, довести його до готовності. Розігрійте духовку до 210–230 °С.