Традиційне меню фуршету складають холодні закуски, гарячі закуски, десерт та напої.
- До холодних фуршетних закусок можна віднести канапе, салати, сирні нарізки тощо.
- Для гарячих закусок відмінно підійде шашлички на шпажках.
- Не забудьте про невеликі булочки, які замінюють хліб!
Види фуршетів
- Шведський стіл Цей різновид банкету бере свій початок у Швеції, де його називають буфетним. …
- Фуршет-обід Організатори фуршету на банкеті орендують два зали. …
- Ланч-фуршет Ще одним різновидом обіду є ланч. …
- Коктейль-фуршет …
- Фуршет-пікнік
Фуршет – це нетривалий прийом із частуванням у вигляді холодних закусок та напоїв. Їжа виставляється на загальних довгих столах.Найпопулярніші частування фуршетного столу:
- канапе;
- пиріжки, круасани;
- шашлички;
- бутерброди;
- брускетта;
- тарталетки з начинкою;
- роли;
- нарізана випічка;