Що їдять на фуршеті?

Традиційне меню фуршету складають холодні закуски, гарячі закуски, десерт та напої.

  1. До холодних фуршетних закусок можна віднести канапе, салати, сирні нарізки тощо.
  2. Для гарячих закусок відмінно підійде шашлички на шпажках.
  3. Не забудьте про невеликі булочки, які замінюють хліб!

Види фуршетів

  • Шведський стіл Цей різновид банкету бере свій початок у Швеції, де його називають буфетним. …
  • Фуршет-обід Організатори фуршету на банкеті орендують два зали. …
  • Ланч-фуршет Ще одним різновидом обіду є ланч. …
  • Коктейль-фуршет
  • Фуршет-пікнік

Фуршет – це нетривалий прийом із частуванням у вигляді холодних закусок та напоїв. Їжа виставляється на загальних довгих столах.Найпопулярніші частування фуршетного столу:

  • канапе;
  • пиріжки, круасани;
  • шашлички;
  • бутерброди;
  • брускетта;
  • тарталетки з начинкою;
  • роли;
  • нарізана випічка;

Related Post

Що може боліти в лобі?Що може боліти в лобі?

Можливі захворювання інфекції: ГРВІ, ГРЗ (спричиняють підйом температури та інтоксикацію, через що й болить голова, тисне на лоб); ЛОР-хвороби: гайморит, етмоїдит, фронтит (характерний симптом – сильна закладеність носа); запалення оболонок