Чому не хрумтить картопля фрі?

Щоб картопля вийшла такою, якою вона має бути, слід знати кілька тонкощів. Чому картопля фрі не хрумка? Найчастіша причина цього – непрогріта олія. Тому не поспішайте або використовуйте фритюрниці з індикатором. Mar 12, 2020

Змастіть дно сковороди тонким шаром олії та нагрійте на середньому або сильному вогні. Викладіть картоплю фрі на сковороду одним шаром. Залиште його на 1-2 хвилини (залежно від товщини/бажаної хрусткої скоринки), потім переверніть, перемішайте і смажте ще 1-2 хвилини, поки він не стане гарячим, золотистим і хрустким.

Досвідчені кулінари знають, що далеко не всі сорти картоплі підходять для смаження. Саму апетитну і хрумку скоринку дають коренеплоди з рожевою і жовтою шкіркою, тому що в них менше крохмалю. Саме через високий вміст цієї речовини картопля не виходить рум'яним і хрустким.

Найкращий варіант – ставити лоток прямо в паперовий пакет або зробити невеликі отвори у картонній кришці контейнера для виходу пари. Солимо картопля фрі перед упаковкою: сіль поглинатиме частину водяної пари від гарячої страви, та картопля залишиться хрустким та смачним.

Related Post

Як називають людей, які колекціонують метеликів?Як називають людей, які колекціонують метеликів?

У XIX-XX століттях одним із найпопулярніших хобі було колекціонування метеликів (Lepidoptera). Ентомологи-аматори не тільки задовольняли свій інтерес до природи, а й нерідко допомагали професійним дослідникам.Feb 17, 2021 Взагалі ентомологи –

Що ділить сторону щодо 2 до 1?Що ділить сторону щодо 2 до 1?

Основна властивість Усі три медіани трикутника перетинаються в одній точці, яка називається центроїдом або центром тяжкості трикутника, і діляться цією точкою на дві частини щодо 2:1, рахуючи від вершини. Кожна