Яку воду використовуватиме для приготування квасу?

Дріжджі мають бути свіжі, а хліб для сусла – неодмінно житній. Кваси готуються на остудженою кип'яченою воді. Зберігати квас рекомендується у холодному місці. Готовий квас слід використати за 2-3 дні.

Квас можна, можливо заливати фільтрованої, чистої або охолола кип'яченої водою. Можна навіть джерельною, якщо у вашому розпорядженні така є. А ще можна замінити воду на березовий сік! 10.

Налийте в чисту ємність 3 літри питної води температурою близько 25-30 ° С, додайте екстракт житнього солоду, цукор та лимонну кислоту.

Для домашнього напою знадобляться сухарі з житнього чи пшеничного хліба, трохи цукру чи сухофруктів, закваску чи дріжджі. Заводський квас роблять з аналогічних інгредієнтів, для більшої безпеки та продовження терміну зберігання пастеризують та додають консерванти.

Related Post