Який найсмачніший фарш?

З погляду дієтичного харчування, корисний фарш з нежирної яловичини, нежирної свинини та м'яса птиці. У яловичому фарші дещо більше заліза. Свинина чудово засвоюється нашим організмом, а її жир за жирнокислотним складом набагато краще, ніж яловичий.

Курячий або яловичий фарш можна зробити соковитішим, якщо додати невелику кількість вершків. Рибний фарш стане соковитіше, якщо до нього додати трохи лимонного соку, розведеного водою. У котлетний фарш зазвичай додається вимочений у воді чи молоці хліб.

яловичина Для фаршу краще доросла яловичина, а не телятина, тому що смак буде більш насиченим. Найвдаліші висівки на фарш для котлет це лопатка, багаття, пашина, кромка. М'ясо з нещільною структурою, яскравими смаковими якостями.

Related Post

Як часто можна приймати Венарус?Як часто можна приймати Венарус?

Всередину. Рекомендована доза при венозно-лімфатичній недостатності – 2 таб./добу (за 1 або 2 прийоми): вранці, вдень та/або ввечері, під час їди. Курс лікування може становити кілька місяців (до 12 місяців).