Бажано використовувати мармурову яловичину, а саме грудинку. Це ніжне прекрасне м’ясо здебільшого використовують для бургерів, а також подають у вигляді нарізки слайсами.Sep 30, 2020
Однією з найпопулярніших страв із “м’яса тривалого томління” на грилі в Америці є БРІСКЕТ (BRISKET). Це справжній король на кухні півдня США. Бріскет – це відруб яловичини, що складається з великого і малого грудних м’язів, знятих із ребер.
У Великій Британії та США грудинку називають “бріскет” (Brisket). Цей термін походить від давньоскандинавського brjósk, що означає “хрящ”. Саме ця частина яловичої туші покриває груднину, ребра і сполучні реберні хрящі.
Бріскет (brisket, перекладається з англійської – “грудинка”) – це відруб яловичини, що складається з великого і малого грудних м’язів, знятих із ребер.