Яке м’ясо потрібно для Бріскета?

Бажано використовувати мармурову яловичину, а саме грудинку. Це ніжне прекрасне м’ясо здебільшого використовують для бургерів, а також подають у вигляді нарізки слайсами.Sep 30, 2020

Однією з найпопулярніших страв із “м’яса тривалого томління” на грилі в Америці є БРІСКЕТ (BRISKET). Це справжній король на кухні півдня США. Бріскет – це відруб яловичини, що складається з великого і малого грудних м’язів, знятих із ребер.

У Великій Британії та США грудинку називають “бріскет” (Brisket). Цей термін походить від давньоскандинавського brjósk, що означає “хрящ”. Саме ця частина яловичої туші покриває груднину, ребра і сполучні реберні хрящі.

Бріскет (brisket, перекладається з англійської – “грудинка”) – це відруб яловичини, що складається з великого і малого грудних м’язів, знятих із ребер.

Related Post

Які є смаки тук?Які є смаки тук?

У каталозі печиво Tuc представлено п’ятьма основними смаками – солоним класичним, зі смаком сиру, паприки, бекону, сметани та цибулі. Вага: 100 г. Тип упаковки: м’яка. Характеристики Крекер Тук Сир 21