Взагалі основні побічні ефекти спостерігаються саме від зловживання макаронами з борошна м'яких сортів. Так, непоміркованість у харчуванні може спричинити розвиток діабету та деяких серцево-судинних захворювань.Jun 5, 2020
Як повідомила лікар, такий раціон може призвести до синдрому подразненого кишечника, аутоімунних захворювань та проблем зі шкірою. За словами Гаврикової, при складанні меню необхідно дотримуватись різноманітності нутрієнтів. Це, як зазначила лікарка, дозволить уникнути шкоди для здоров'я.
Вони містять багатий склад мінералів та вітамінів. Це залізо, магній, фосфор, калій, марганець і кальцій, а також вітаміни В1, В2, В9, Е та РР. Багатий на клітковину, цей продукт сприяє виведенню з організму токсинів і солей важких металів.
Розанова рекомендує вживати макарони як гарнір до білкової їжі двічі на тиждень. Раніше дієтолог-терапевт Ольга Лушнікова зазначила, що здоровій людині можна, можливо вживати одне-два яйця на день.