Щоб смажити млинці, краще вибирати олії другого віджиму, рафіновані – ті, що без аромату. Добре підходять для рецептів млинців рапсове та оливкове. На них іноді буває позначка для смаження.
Олія гхі – найзапашніший варіант Олія гхі не горить при температурі до 250 градусів, тому смажити їжу на ньому безпечно. Млинці, приготовані на топленому маслі, мають карамельний смак та золотистий відтінок. Якщо смажити на гхи не хочеться, можна на кожен готовий млинець додавати по маленькому шматочку олії.
Замінники соняшникової олії
- Рослинний комбіжир. Якщо у вас немає рослинного олії, можна скористатися рослинним комбіжиром, який має практично такий самий смак, як і масло. …
- Вершкове масло. …
- Ріпакове, кукурудзяне, оливкове та кокосове олії. …
- Сметана, майонез чи йогурт. …
- Пюре з овочів та фруктів.
15 Бер 2020
Останній інгредієнт, масло, додають у тісто для того, щоб воно не прилипало до сковороди і було еластичніше. Млинці можна робити пишними.