Як зробити так, щоб гуляш загуснув?

Для того щоб загуснути гуляш, за кілька хвилин до закінчення готування можна, можливо додати борошно або кукурудзяний крохмаль, розведений водою. Хоча робити це зовсім не обов'язково, так як яловичина містить колаген, який перетворюватиме на желатин під час гасіння, загущаючи соус.

Борошно замінила на картопляний крохмаль – це вирішило всі мої проблеми. Не посоромлюся похвалитися, тепер у мене є чудовий рецепт гуляша.

Спочатку борошно підігрівають на сковорідці, а потім змішують з половиною води, ретельно перемішують, потім виливають воду, що залишилася. Весь процес приготування гуляшу виглядає так: м'ясо обсмажують у маслі до золотистої скоринки, додають до м'яса цибулю.

Related Post

Як помре Тургут?Як помре Тургут?

Turgut Alp Türbesi, ТуреччинаТургут Алп / Місце поховання Ертогрул Мати Хайме-хатун Дружина Халіме-хатун Діти сини: Савджі-бей, Осман I, Гюндюз-бей Медіафайли на Вікіскладі Дідем Балчин – Сельджан, дружина Гюндогду, сестра Гекче,

Кому шкідливий відвар шипшини?Кому шкідливий відвар шипшини?

Через високу концентрацію аскорбінової кислоти (вітаміну С), їх не рекомендується приймати людям з підвищеною шлунковою кислотністю, гастритами і, тим більше, тим, хто має виразку шлунка або дванадцятипалої кишки..Oct 26, 2021