Як зробити коржики вірменські

Як правильно називається вірменський коржик?

Матнакаш (арм. մատնաքաշ) — вірменська національний хліб з пшеничного борошна різних сортів у формі товстого овального або круглого коржика з еластичним крупнопористим м'якушем і твердою скоринкою.

Як називаються дуже тонкі коржики?

Лаваш являє собою плоску, дуже тонку, 2-5 мм, овальної форми корж більш-менш стандартного розміру, близько 90-110 см завдовжки, шириною – близько 40-50 см, вагою – не більше 250 грам.

Related Post

Як зробити відгуки заднім числомЯк зробити відгуки заднім числом

Як провести 1с документ заднім числом? Як вводити документи «заднім» числом одразу на потрібну дату? Перейти на посилання Персональні налаштування користувача: розділ Головна — Установки — Персональні налаштування. Відкрити форму