Для цього випічку достатньо лише накрити чистим рушником і дочекатися, коли вона перестане бути гарячою. При взаємодії із киснем булочки швидше втрачають свою свіжість. Тому випічку, що остигнула до кінця, необхідно загорнути в харчову плівку, фольгу або помістити в поліетиленовий кульок.
Якщо ви зрозуміли, що не встигнете з'їсти все, що спекли, є ще один варіант зберігання – заморожування. Цей спосіб підходить для кексів, багатьох пирогів, здобних булочок та хліба. Непогано переносять заморожування сирні запіканки. Перед заморожуванням загортаємо випічку щільно кілька шарів плівки і кладемо в морозилку.
Для зберігання пирогів з дріжджового Тіста можна використовувати не тільки поліетиленові пакети, а й пластикові контейнери. Головне – максимально унеможливити доступ повітря до них.