Як називаються частини свині під час оброблення?

Однак для того, щоб отримати ідеальний результат, необхідно вибрати потрібну частину тушки. До свинини першого ґатунку належать: спинна частина (або її ще називають корейка), поперекова та лопаткова частини, грудинка та окіст; до другого ґатунку – шийна частина, гомілка та рулька.

Свинина – кулінарне та промислове найменування м’яса свиней.

Під час оброблення на підвісних шляхах або стаціонарних столах свинину розбирають на такі частини: лопатку, грудинну частину, включно з шиєю та задню частину (рис. 1, б).

Related Post

Які внески сплачує адвокат?Які внески сплачує адвокат?

419 НК РФ адвокати самостійно сплачують за себе страхові внески на обов'язкове пенсійне страхування та на обов'язкове медичне страхування. При цьому обов'язок зі сплати страхових внесків не залежить від обраної

Кому купити букет нареченої на весілля?Кому купити букет нареченої на весілля?

Хто дарує букет нареченої? Зовсім Купівлю букета бажано довірити нареченому. В крайньому випадку, букет повинен купити батько нареченої або інший близький родич з боку дівчини.. Згідно з звичаєм, букет для

Що таке фуга 5 клас?Що таке фуга 5 клас?

Фуга – вища форма поліфонії, багатоголосний поліфонічний твір, що будується на проведенні однієї чи кількох музичних тем у всіх голосах. Фу́га (лат. fuga "біг" від лат. fugere "бігти", "втікати") –