Складіть гілочки м'яти у букет і поставте у вазу (або банку), наповнену на 2/3 чистою прохолодною водою.У вологій тканині
- Гілочки з листочками ретельно промийте і струсіть від зайвої води.
- Замотайте у вологу тканину чи марлю.
- Надішліть продукт у холодильник, зберігайте близько трьох діб.
04-Aug-2021
Після зрізання м'ята в'яне швидко, тому, щоб вона не зів'яла, ви можете загорнути пучок м'яти в щільну вологу тканину або поставити гілочки в банку з водою, яку необхідно тримати в холодному місці. Можна, можливо зберігати свіжу м'яту та в холодильнику.
Для першого способу заморожування, обірвіть листочки м'яти без пошкодження та покладіть у чистий харчовий контейнер. Листочки повинні вільно лежати, щільно не набивайте. При заморожуванні вони не втратить форму, легко відокремлюватимуться один від одного. Накрийте кришкою харчовий контейнер і приберіть в морозильну камеру.