Скільки за часом вариться квасоля без замочування?

Промийте червону квасолю, залийте її водою вище рівня приблизно на 2 см, доведіть до кипіння, кип’ятіть 3 хвилини. Потім злийте цю воду, залийте нову воду, доведіть до закипання, вимкніть вогонь і залиште під кришкою на півгодини. Знову злийте воду, налийте нову і варіть на середньому вогні 45 хвилин.

Варити квасолю без попереднього замочування потрібно від 3 до 4 годин . Заздалегідь замочена квасоля звариться від 1 до 2 годин . У мультиварці квасоля приготується приблизно за 45-60 хвилин.

Для цього потрібно викласти квасолю в скляний посуд і залити холодною водою, потім поставити в мікрохвильовку на 10 хвилин на максимальну потужність. Після цього квасолю потрібно перемішати, посолити і знову поставити варитися на 15-20 хвилин до повної готовності.

90 хвилин Залежно від способу приготування квасоля варитиметься в середньому від 30 до 90 хвилин. Але краще орієнтуватися не на час, а на зовнішній вигляд бобів. Щоб точно дізнатися, чи готова квасоля, розімніть одну штучку виделкою або пальцями. Боби мають стати м’якими, але не розваритися до стану каші.

Related Post