і 100-200 мл води (для всіх видів пельменій та м'ясних пиріжків води потрібно брати більше – 200-250 мл на 1 кг м'яса). – Як зробити так, щоби котлети не розвалилися?
Для чого це потрібно Рідина дозволяє наситити фарш киснем. В результаті продукт вийде пишним. З такої основи вийдуть котлети з м'ясним соком. Воду слід лити невеликими порціями.
Для того щоб фарш був соковитішим, іноді додають колотий лід або бульйон. Особливо це допомагає, якщо м'ясо недостатньо жирне. Це легкий, дієтичний спосіб зробити фарш соковитіше, не перевантажуючи жирним м'ясом. Будь-які овочі, нарізані дрібно або натерті на тертці, будуть додавати соковитості.
Чому м'ясний фарш не можна солити Ми звикли, що фарш Обов'язково потрібно посолити – у пропорції 20 грам солі (це приблизно дві чайні ложки) на кожну кіло м'ясного фаршу.