Представляємо кілька рецептів, які відповідають цим вимогам:
- Бутерброди з авокадо та помідорами. Корисний перекус для ситуацій, коли на повноцінний обід не вистачає часу. …
- Хлібці з сиром та рибою. …
- Овочевий салат. …
- Індичка з овочами. …
- Салат з оленини. …
- Фруктовий йогурт.
Mar 1, 2019
В цей період потрібно є поживні продукти, і чим різноманітнішим буде ваш раціон, тим краще. Насамперед це овочі, багаті на фолієву кислоту: броколі, брюссельська капуста, шпинат, спаржа, авокадо, сочевиця, червона квасоля. Багато її і в насінні льону та соняшнику та горіхах: мигдалі, арахісі, фундуку.
Денний раціон вагітною жінки повинен включати:
- Білки-не менше 100 г у першій половині вагітності і 120 г – на другий. Щодня прийом нежирного м'яса чи риби — 150 г.
- Вуглеводи – близько 350-400 г на добу. …
- Жири – 80 г на добу, з них 15-30 г рослинні жири, решта тварин.