I ГРУПА – ЗЕРНОВІ
Найменування продукту | Вага продукту на 1 ХО |
---|---|
Крупа гречана, манна, вівсяна, перлова, пшоно, рис | 15-20 г |
50-б0 г | |
Макаронні вироби: кількість продукту за об’ємом на 1 ХО залежить від розміру макаронного виробу, але кількість продукту за вагою постійна: у сирому вигляді 15 г, у вареному 50 г. | |
Вермішель | 15 г |
ХАРЧУВАННЯ – ТАБЛИЦЯ ХЛІБНИХ ОДИНИЦЬ
НАЗВА ПРОДУКТУ | КІЛЬКІСТЬ НА 1 ХЕ | ОБ’ЄМ, ВАГА НА 1 ХЕ |
---|---|---|
Лимон | 3 штуки | 270 г |
Малина | 8 ст. л. (або 1 ст.) | 150 г |
Манго | невелике 1 шт | 11 г |
Мандарини | дрібні Зшт . зі шкіркою середні 2 шт . без шкірки | 150 г 120 г |
В одній порції (200 – 250 грам) практично будь-якого супу міститься 1 ХО .