Скільки і за якої температури запікати качку в духовці?

Викласти качку у форму для запікання, додати апельсиновий сік та воду в пропорції 1:1. Накрити фольгою та запікати 40 хвилин при температурі Нічна температура повітря 180°C. Потім витягнути птицю, прибрати фольгу, полити соком, що утворився, загорнути ніжки у фольгу і запікати ще 1.5 години при температурі 200-220°C.

Температура духовки має бути 220 градусів. Випікати 10-20 хвилин|мінути|, потім зменшити температуру до 180 градусів. Готувати 1,5 години, перевертаючи качку з боку на бік. Готова качка має бути темною.

У готовому м'ясі не повинно залишатися рожевих непропечених ділянок, сік має бути прозорим, без крові, а м'якоть прогрітися мінімум до 70 °С. Це три основні показники готовності птахів.

Related Post

Яка подія в історії країни пов'язана із Зимовим палацом?Яка подія в історії країни пов'язана із Зимовим палацом?

Штурм Зимового палацу — у радянській історіографії одна з ключових подій Жовтневої революції — взяття червоногвардійцями («червоними») під командуванням Військово-Революційного Комітету (ВРК) у ніч із 25 на 26 жовтня 1917