Викласти качку у форму для запікання, додати апельсиновий сік та воду в пропорції 1:1. Накрити фольгою та запікати 40 хвилин при температурі Нічна температура повітря 180°C. Потім витягнути птицю, прибрати фольгу, полити соком, що утворився, загорнути ніжки у фольгу і запікати ще 1.5 години при температурі 200-220°C.
Температура духовки має бути 220 градусів. Випікати 10-20 хвилин|мінути|, потім зменшити температуру до 180 градусів. Готувати 1,5 години, перевертаючи качку з боку на бік. Готова качка має бути темною.
У готовому м'ясі не повинно залишатися рожевих непропечених ділянок, сік має бути прозорим, без крові, а м'якоть прогрітися мінімум до 70 °С. Це три основні показники готовності птахів.