Скільки градусів у скотч віскі?

Зазвичай витриманий віскі перед бутілюванням розбавляється водою до традиційної фортеці. 40-43 %.

Скотч має більш різкий смак, ніж віскі. І ще один важливий момент: віскі виробляється у багатьох країнах світу. У США, Великій Британії, Японії, Канаді, Ірландії. І лише шотландська віскі має право називатися скотчем.

Класичний скотч роблять із зерен, обкурених торф'яним димом і не менше трьох років витримують у бочках, де раніше дозрівав бурбон. Віскі, Виготовлений на території інших регіонів Сполученого Королівства, наприклад, в Ірландії, скотчем називатися не може.

Віскі – 40-50% про., Деякі сорти до 68% про. Ром – 35-80% про. Абсент – 55-85% про. (зазвичай міцність абсенту дорівнює 70% об.)

Related Post

Що краще стрічковий чи пальовий фундамент?Що краще стрічковий чи пальовий фундамент?

Палевий фундамент стоїть значно дешевше стрічкового з кількох причин: Для його встановлення не потрібно обов'язково залучати спеціалізовану важку техніку. Виконання всіх дій успішно здійснюється вручну; Не потрібно робити складні підготовчі

Як доглядати каланхое після покупки в магазині?Як доглядати каланхое після покупки в магазині?

Полив – для рослин краще використовувати дощову воду, яку збирають і фільтрують. Вносити вологу потрібно рідко, адже товсті листочки рослини накопичують її та забезпечують квітку в періоди «посухи». Якщо лити