Скільки часу смажити стегно індички?

Соковитий стейк із філе індички виходить при товщині 2-2,5 сантиметра. Щоб отримати ідеальний стейк, бажано його обсмажити по 2 хвилини з кожного боку на сильному вогні, щоб задати скоринки, після чого зменшити газ і готувати ще по 5-7 хвилин з кожного боку. Після обсмажування важливо дати стейку відпочити 5-7 хвилин.

Ви можете перевірити готовність індички двома простими способами:

  1. Проткніть товсту частину тушки довгим гострим ножем. Якщо виділяється прозорий сік – м'ясо готово. …
  2. Використовуйте кухонний термометр. Якщо в товстій частині тушки температура досягла 75-80 градусів – м'ясо готово.

Nov 19, 2012

філе стегна, гомілки або грудки – 30-40 хвилин.

Related Post

Що означає мовою квітів гвоздика?Що означає мовою квітів гвоздика?

Гвоздика – чарівність, жіноче кохання, захоплення, честь і свобода, вірність… Значення гвоздик на мові кольорів може бути дуже різним: все залежить від їхнього кольору. Гвоздика – квітка відома у всьому

Чи можна друкувати документи з телефону?Чи можна друкувати документи з телефону?

Роздрукувати документи з телефону Android досить легко. Оскільки Android ще не підтримує функцію друку, сторонні розробники вже розробили спеціальне програмне забезпечення. Найбільш популярним варіантом вирішення проблеми є Друк з андроїда