Як довго випікати паску? Велика паска 40-50 хвилин, а то й годину при 180°С. Якщо паски маленькі, вони випікаються за 20-30 хвилин при 220°С. Майте на увазі, що чим більша паска, тим меншою має бути температура і довшим час випікання.
Паска заввишки 11 см і діаметром 17 см готується 35 хвилин: 10 хвилин за температури 100 градусів і 25 за температури 180 градусів. У ширшій формі паску потрібно випікати не менше години. 7. Дістати з духовки готову паску і накрити рушником приблизно на 7-10 хвилин.
Паперові форми наповніть тістом на третину і поставте випікатися в розігріту до 180 градусів духовку. Такі паски випікаються 35-40 хвилин. Форми об’ємом приблизно 400-500 грамів. Готові паски дістаньте з духовки і дайте повністю охолонути в паперових формах.