Скільки білка в м’ясі та рибі?

Білок у м’ясі та м’ясних виробах

Білок г/100 г
М’ясо відварне яловичина25,80
свинина жирна11,70
свинина пісна22,50
баранина нежирна25,00

•Jan 20, 2022

Найбільша кількість протеїну міститься в яєчних білках, білому м’ясі, сирі, сої, квасолі, горіхах. Ці продукти, багаті на білок, перебувають у вільному доступі й повністю задовольняють норму споживання, незалежно від цілей.

Лідером серед промислових риб за кількістю білка є тунець: 25 г у 100 г продукту. Це дорівнює ? добової норми білка для людини. У деяких сортах цей показник ще вищий.

Related Post

Скільки коштує здати розбитий градусник?Скільки коштує здати розбитий градусник?

3) ГК «Управління Відходами» – утилізація розбитого ртутного градусника стоїть 1500 рублів. У середньому за виклик та очищення приміщення вам доведеться заплатити 2 тис. рублів. У звичайному градуснику міститься до

Що сталося із солістом групи А Студіо?Що сталося із солістом групи А Студіо?

У ніч на 29 квітня у своїй квартирі в Москві у віці 52 років помер перший соліст групи "А–СтудіоБатирхан Шукенов. Імовірно, знаменитий казахстанський і російський музикант помер від інфаркту. 18

Чому не використовують торій?Чому не використовують торій?

Оксид торія застосовується як елемент опору у високотемпературних печах. Торій та його сполуки широко застосовують у складі каталізаторів в органічному синтезі. У земній корі торія у кілька разів більше, чим