Що робити, якщо білок не збивається до піків?

Недостатня свіжість яєць Якщо яйця давні, підсохлі, якісно збити білки не вийде. Щоб завжди отримувати стійку білкову піну, перевіряйте яйця перед використанням на свіжість. Для цього покладіть їх у миску із холодною водою. Якщо яйця відразу ляжуть на дно, вони свіжі, а коли спливуть – свіжість сумнівна.

Щоб білки добре збилися, важливо дотриматися кількох простих правил:

  1. Збивати білки потрібно в чистому посуді, чистими насадками міксера. …
  2. Для збивання білків блендер не підійде! …
  3. Тривалість збивання залежить і від кількості білківі від глибини посуду. …
  4. Відокремлюйте білки від жовтків дуже акуратно – в окрему філіжанку.

Починаємо збивати білки на мінімальній швидкості, поступово збільшуючи її. Як з'являться перші бульбашки, додаємо невелику щіпку солі. Збиваємо білки на середній швидкості до одержання потрібної консистенції. Якщо слідувати простим рекомендаціям, то білки зіб'ються до потрібних піків.

Related Post

Яка користь від хамси?Яка користь від хамси?

Незважаючи на свій розмір, хамса є багатим джерелом живильних елементів. Хамса солона містить у своєму складі вітаміни: рибофлавін, бета-каротин, тіамін, PP та хімічні елементи: нікель, кальцій, кобальт, натрій, молібден, фосфор,

Як зберегти зуби при пародонтозі?Як зберегти зуби при пародонтозі?

На занедбаній стадії пародонтозу врятувати зуби неможливо. Найкращим рішенням відновлення цілісності зубного ряду є імплантація all-on-6 (все на 6 імплантатах). Для того щоб зміцнити зуби, призначають обов'язкове дотримання гігієни ротової