Що потрібно для вступу в коледж на кухаря?

Особливих іспитів для вступу на кухаря-кондитера складати не треба – набір на навчання відбувається так само, як і на більшість спеціальностей у коледжах: за атестатами за 9 або 11 класів, без ДВНЗ, хоча професія багато в чому творча.17 Jun 2021

Доведеться згадати біологію та хімію – ці предмети лежать в основі багатьох професійних кухарських дисциплін: кулінарії, товарознавства, санітарії та гігієни, технології кондитерських виробів. Для кухарів кулінарія і товарознавство все одно, що читання й арифметика для першокласників.

Поточний прохідний бал – 3.71.

Абітурієнти після 9 класу вчаться 2,5 роки й отримують кваліфікацію кухаря-кондитера, додатковий рік навчання дає вищу кваліфікацію технолога.

Related Post