Що означає готувати під тиском у мультиварці?

У результаті тиск усередині пристрою зростає, і вода нагрівається до 120 °C і навіть вище. Щоб тиск не перевищив допустиме значення, у кришці передбачено клапан: він періодично випускає пару. Що вищий тиск, то вища температура води. Що вища температура, то швидше готується їжа.

Плюси приготування їжі під тиском Пар нагрівається до температури вище 100°C і швидко прогріває кожен інгредієнт. Подібна теплова обробка не змінює структуру і колір продуктів, а також зберігає в них усі корисні властивості. При цьому до готовності страва доводиться набагато швидше, ніж у звичайних умовах.

Приготування під тиском – це процес приготування їжі під високим тиском пари з використанням води або рідини для приготування їжі на водній основі в герметичній посудині, відомій як скороварка.

Мультиварка-скороварка, як і попередня модель, готує їжу під тиском – швидше, ніж звичайні моделі з ТЕНом.

Related Post

Скільки років Колфілд?Скільки років Колфілд?

Події роману розгортаються незадовго до сімнадцятиліття Холдена (він переказує цю історію, вже сімнадцятирічний). Він високий, худий шатен, однак одна з скронь у нього — повністю сивий, унаслідок чого Холден виглядає

Що таке Gain у підсилювачі?Що таке Gain у підсилювачі?

Gain (гейн) – це регулювання вхідної чутливості підсилювача для узгодження з магнітолою. Встановіть гейн на мінімум, увімкніть ваш синус і додайте гучність магнітоли. При зміні звучання тонового сигналу зупиніться і