Що не можна робити під час ангіни?

Медики попереджають: ці продукти погіршать стан при ангіні:Категорично не можна при ангіні є смажене, жирне, гриби, бобові, свіжі тверді фрукти та овочі, гострі цибуля та часник, спеції та приправи, будь-які консерви та консервацію на основі оцту, копчене, свіжу випічку, міцні кофеїнові напої – чай, кава.

Корисні продукти:

  • молочні продукти: сир, йогурт, тепле молоко. …
  • бульйони, особливо курячий бульйон
  • білкові продукти: відварені або пропарені м'ясо, риба, яйця
  • каші: гречана, пшенична, вівсяна, зварені на молоці чи воді
  • овочі: картопля, морква, буряк, цвітна капуста, гарбуз, кабачки, томати.

Швидко перемогти ангіну можна за допомогою:

  • антимікробних лікарських засобів, що знищують збудника (іноді, у крайніх випадках, лікар може призначити антибіотик);
  • препаратів, дія яких спрямована на зниження температури тіла;
  • препаратів, що знижують набряклість та запалення;
  • знеболювальних засобів.

Aug 21, 2020

Related Post

Скільки часу потрібно збивати вершки?Скільки часу потрібно збивати вершки?

Збивати вершки найкраще міксером. Якщо ви робитимете це блендером, тобто ризик того, що у вас вийдуть не збиті вершки, а справжнісіньке масло. Приблизний час збивання – 10 хвилин. Збивати потрібно