Куди можна додавати солодку паприку?

Її додають практично у всі м'ясні страви, особливо добре вона поєднується з куркою та свининою. Однак не варто додавати цю спецію при жарінні, паприка легко підгоряє, набуваючи гіркого присмаку. Прекрасно поєднується вона і з овочами, особливо томатами та капустою.

Солодка паприка забезпечує більше солодкий смак, але копчена паприка додасть смачну, тонку димність. Деякі страви потребують саме солодкій паприцідля збалансування інших спецій. Але не варто замінювати гостру чи копчену паприку солодкою.

Паприка чудово поєднується з квасолею, томатами, капустою, картоплею. З прянощів — з часником, коріандром, базиліком, лавровим листком, мускатним горіхом, петрушкою, кропом. У паприці міститься цукор, тому термічна обробка можлива тільки разом з рідинами, інакше страва пригорить і гіркуватиме.

Паприка у кулінарії Куди додають паприку: При маринуванні баранини та свинини М'ясо набуває вишуканого пряного аромату і червоного відтінку. У салати з моркви, пекінської та білокачанної капусти.

Related Post