Не менше значення для млинців мають яйця: що їх більше, то еластичнішим буде тісто, а часу на випікання знадобиться менше. Без яєць приготувати млинці не вийде . Зазвичай у ресторанах, де потрібно смажити велику кількість млинців, додають яєць більше, ніж у домашніх умовах.Feb 20, 2020
рослинної олії плюс трохи олії додати на сковорідку під час смаження. Якщо млинці рвуться, значить треба тісто трохи загустити – невеликими порціями, без фанатизму – просіяним борошном або більше прогріти пательню. Якщо млинець на пательні рветься, не тримає форму і непоказно рум’яниться, значить – мало цукру і яєць.
Чим замінити яйця в млинцях
- 1 столова ложка насіння чіа + 3 столові ложки води. …
- 2 столові ложки вівсяних пластівців + 2 столові ложки води. …
- 1 чайна ложка соди + 1 столова ложка сметани, кефіру або лимонного соку. …
- 2 столові ложки соєвого або нутового борошна + 2 столові ложки води.
Ідеальна кількість – два яйця на кожні 500 грамів молока. Саме таке співвідношення забезпечує приготування максимально ніжних млинців.