Скільки часу солити рибу для копчення?

"Універсальний" посол триває 1,5 – 2 доби, ступінь просолу залежить від ваших смакових бажань. Ступінь готовності можна перевірити, зробивши маленький розріз на спинці і скуштувавши м'ясо. Після такого посолу рибу не треба промивати, а просто просушити протягом кількох годин та в коптильню.

Як солити рибу перед копченням Для засолювання потрібно два компоненти – сіль великого помелу та риба. Дрібну, викладаючи шарами, просто пересипаю сіллю з розрахунку 1 столова ложка з гіркою солі на кілограм риби і на 2 години під гніт.

Для гарячого копчення рибу розпорошіть, залишаючи голову і луску, тому що в готовому вигляді вона вийде привабливішою і менш сухою. Після потрошення та промивання посипте рибу сіллю (з розрахунку 1 столова ложка солі на 1 кг риби) або рибними спеціями на солі і залиште на 2-3 години для просолювання.

Related Post

Як легко визначити розмір вірша?Як легко визначити розмір вірша?

а) якщо наголос повторюється кожні 2 склади, це двоскладовий розмір: хорей або ямб; б) якщо повторюється кожні 3 склади, це трискладовий розмір: дактиль, амфібрахій або анапест. Об’єднуємо склади в рядку

Чи можна розподілити не весь прибуток?Чи можна розподілити не весь прибуток?

Також чисту прибуток можна розподіляти між засновниками ТОВ повністю або частково. Та чиста прибуток, Яку розподіляють між собою учасники товариства, називається дивідендами. Так, можна, можливо. За загальним правилом нараховані дивіденди

Чим пахне супракс?Чим пахне супракс?

Серед призначень нашого педіатра виявився цей антибіотик. Форма препарату трохи незвичайна – порошок потрібно розводити водою перед прийомом. Здивував запах – ліки мають запах полуниці. Супракс діє дуже швидко. Фактично