Чому осетр такий дорогий?

Крім смачного, дуже дорогого м'яса осетр високо цінується за велику кількість ікри (вона становить приблизно 1/6 або 1/5 ваги риби), яка вважається особливим делікатесом. У рибних відділах супермаркетів та на рибних ринках осетра можна купити у свіжому та морозивому вигляді, а також солоному, в'яленому та копченому.

1685 руб. за 1 Кг. (Опт від 15 Кг.)

У промисловому відношенні риби ці дуже цінні: Крім смачного і дуже дорогого м'яса, від них виходить значна кількість ікри, що представляє один з найбільш цінних рибних продуктів, плавальні бульбашки, що дають високої якості риб'ячий клей, і спинна струна, що вживалася в їжу під назвою візіги.

Related Post

Чому не співає Губін?Чому не співає Губін?

У артиста рідкісне захворювання – лівостороння прозопалгія обличчя, через яку він довгі роки постійно відчуває біль.. Неперервні страждання сильно відбилися на житті колись популярного співака. Андрій зізнається, що випробував все

Які рани можна зашивати?Які рани можна зашивати?

Повністю зашивати рану можна, коли вона свіжа та контамінація бактеріями мінімальна. Інакше є ризик виникнення абсцесів. Щоб уникнути цього, хірург ставить дренажі. Для дренування використовують гумові трубочки або клапті, які