Чому квас смачніший за пиво?

При варінні пива використовується ячмінний солод, а при приготуванні квасу – солод житній. У пиві проходить тільки спиртове бродіння, а в квасі проходить також молочнокисле бродіння. Квас, Як і кефір, натуральний продукт бродіння, і містить у собі дуже малий відсоток алкоголю, від якого не п'янієш.

Квас – безалкогольний напій, який готують шляхом бродіння ячмінного або пшеничного солоду, з додаванням цукру, квасного сусла та житніх сухарів. Пиво містить алкоголь. Його також одержують за допомогою бродіння солоду, зазвичай ячмінного. Але замість готового сусла та сухарів додають пивні дріжджі та хміль.

За всіма показниками квас можна зарахувати до категорії пивних напоїв, і це легко довести.

Related Post