Чи можна варити курячі серця?

45 хвилин Час варіння залежить від способу, який ви оберете, та розміру сердечок. Середнім знадобиться від 30 до 45 хвилин, великим – на 5–10 хвилин більше. Розрізані на половинки субпродукти будуть готові приблизно на 5 хвилин швидше за час, зазначений у рецептах нижче.

Курячі серця корисні для кровоносної системи та процесу кровотворення. У них міститься рекордна кількість вітаміну В12 – 243% від добової норми на 100 гр продукту. Це означає, що при вживанні цих субпродуктів покращується процес утворення еритроцитів та насичення організму киснем.

Курячі серця — це м'язи, причому досить жорсткі. Щоб розм'якшити, можна перед приготуванням замочити на 40–60 хвилин у молоці.

Related Post

Як називаються частини свині під час оброблення?Як називаються частини свині під час оброблення?

Однак для того, щоб отримати ідеальний результат, необхідно вибрати потрібну частину тушки. До свинини першого ґатунку належать: спинна частина (або її ще називають корейка), поперекова та лопаткова частини, грудинка та