Чи можна додати згущувач вершків у сметану?

Рекомендується спочатку трохи збити вершки (сметану), а потім вже додавати загущувач і цукор. Я роблю трохи по-іншому: збиваю цукор і сметану і вже наприкінці додаю згущувач (щоб цукор встиг розчинитися і не видно було крупинок). Густіє крем швидко. На фото видно, як змінилася текстура суміші.Feb 14, 2014

Спосіб приготування:

  1. 0,2-0,25 л охолоджених вершків або 0,25-0,5 л сметани збити протягом 1-2 хвилин. Для отримання більш щільної консистенції кількість продукту варто зменшити.
  2. Змішати з вмістом пакетика.
  3. За бажанням можна додати за смаком цукор або ванільний цукор ХААС.
  4. Збивати до згущення.

Загущувач для сметани додають у сметанний крем для найрізноманітніших тортів і пирогів – ягідних, карамельних, медових. Порошком також можна загустити вершки і креми на рослинній основі.

Як використовувати згущувач для вершків

  1. Охолоджуємо вершки в холодильнику кілька годин. …
  2. Виливаємо вершки в круглу ємність і починаємо збивати міксером на повільних обертах, поступово підвищуючи швидкість.
  3. Коли суміш почне густіти, поступово додаємо цукрову пудру, змішану із згущувачем.

Related Post

На якому терміні вагітності починає набухати груди?На якому терміні вагітності починає набухати груди?

Приблизно з 15-го тижня вагітності в грудей активуються клітини, що нещодавно утворилися, які виробляють молоко, і приблизно до 22-го тижня запускається його виробництво. Груди може почати збільшуватися через 1-2 тижні

Які вітаміни краще приймати навесні?Які вітаміни краще приймати навесні?

Основні вітаміни та мінерали, необхідні жіночому організму Зміцнення кісток – вітамін D і кальцій. Підтримка гостроти зору і молодості шкіри – вітамін А і цинк. Забезпечення згортання крові – вітамін

Хто винайшов класний журнал?Хто винайшов класний журнал?

The Gentleman's Magazine, уперше виданий 1731 року в Лондоні, був першим громадським журналом. The Illustrated London News, заснований Гербертом Інграмом 1842 року, став першим ілюстрованим журналом. Родоначальником журналу вважається "Журналь