Рекомендується спочатку трохи збити вершки (сметану), а потім вже додавати загущувач і цукор. Я роблю трохи по-іншому: збиваю цукор і сметану і вже наприкінці додаю згущувач (щоб цукор встиг розчинитися і не видно було крупинок). Густіє крем швидко. На фото видно, як змінилася текстура суміші.Feb 14, 2014
Спосіб приготування:
- 0,2-0,25 л охолоджених вершків або 0,25-0,5 л сметани збити протягом 1-2 хвилин. Для отримання більш щільної консистенції кількість продукту варто зменшити.
- Змішати з вмістом пакетика.
- За бажанням можна додати за смаком цукор або ванільний цукор ХААС.
- Збивати до згущення.
Загущувач для сметани додають у сметанний крем для найрізноманітніших тортів і пирогів – ягідних, карамельних, медових. Порошком також можна загустити вершки і креми на рослинній основі.
Як використовувати згущувач для вершків
- Охолоджуємо вершки в холодильнику кілька годин. …
- Виливаємо вершки в круглу ємність і починаємо збивати міксером на повільних обертах, поступово підвищуючи швидкість.
- Коли суміш почне густіти, поступово додаємо цукрову пудру, змішану із згущувачем.