Тому природно, що соя входить у щоденне меню людей, які ведуть здоровий спосіб життя. Соєві продукти не містять холестерину, а соєвий білок і фітоестрогени знижують рівень холестерину в крові. Дослідження довели, що навіть найменший підйом рівня холестерину в крові викликає ризик серцевих захворювань.
Факт того, шкідливе чи корисне соєве м’ясо, зумовлений його грамотним вживанням. Зокрема, жінкам не слід їсти понад 100 грамів тричі на тиждень, чоловікам – ту саму кількість один раз на 7 днів.
Соєве борошно, текстурований рослинний білок і соєву олію нерідко використовують у виробництві різних харчових продуктів …. Сою не можна вживати таким категоріям громадян:
- вагітні;
- діти;
- люди з порушеннями в роботі щитоподібної залози;
- люди з індивідуальною непереносимістю сої.
Feb 24, 2021