Коріандр і кріп, запашний перець та лавр подарують морепродуктам апетитний, пряний аромат, а морська сіль та гострий перець підкреслять природний смак і зроблять його більш вираженим. Просто додайте приправу під час закипання води: пакетика вистачає на кілограм морепродуктів.
Лавровий лист ідеальна пряність для креветок. Підходить для варіння креветок. Перець чорний універсальна пряність зробить смак креветок трохи гостріше, а також надасть легкого аромату. Перець запашний не дуже пекучий перець має пряний аромат, його можна додати при варінні або подрібнити і посипати готові креветки.
Надати більше смаку та аромату допоможуть спеції: кріп, гвоздика, запашний перець, коріандр, лавр, часник, імбир або спеціальні приправи для морепродуктів – все залежить від індивідуальних смакових уподобань.
Для поліпшення смаку у воду для варіння креветок додають спеції та прянощі. Добре підходять лавровий лист, чорний перець, імбир, часник, лимон та свіжа зелень. Креветки краще класти тільки в киплячу воду, інакше всі цінні речовини та вітаміни перейдуть у відвар.