Які спеції додають під час варіння язика?

Час варіння залежить від розміру язика. Так, невеликий телячий приготується приблизно за 2 години. Субпродукт вагою кілограм-півтора відварюється приблизно 3 години, а двокілограмовий – у середньому 3½ години. Щоб переконатися, що страва готова, достатньо просто проткнути кінчик язика виделкою.

Замочіть язик на півгодини, щоб він вийшов більш ніжним і м’яким. Відваріть м’ясо у воді без солі – усім відомо, що солити язик краще в готовому вигляді.

До м’якості язик вариться досить довго – великий може варитися години три. Але з метою боротьби з глобальним потеплінням і для економії енергії язик можна проварити годину-півтори і залишити остигати в тій же воді. Такий прийом робить язик набагато соковитішим, але й підсилює його природний і легко впізнаваний смак.

Related Post

Який метод кодування найефективніший?Який метод кодування найефективніший?

Як краще закодуватися від алкоголізмуякщо залежність вже зайшла далеко? Коли просте медичне кодування не може мати належного ефекту, найкраще діє «подвійне кодування» або «Бінарне блокування». З його допомогою можна викликати

Коли потрібно міняти вугілля в кальяні?Коли потрібно міняти вугілля в кальяні?

Якщо вугілля вкрилося попелом і стало сірого кольору, Значить час міняти. Замінюйте один кубик вугілля раз на 15 хвилин. Враховуйте місце куріння: якщо в приміщенні висока вологість або кальян стоїть