Печиво, кекси, тістечка та інші кондитерські вироби – все це можна заморожувати. Покладіть випічку в герметичні контейнери та відправте в морозильник. Іноді після свята залишається велика кількість солодкого.
Тоді ваш торт при розморожуванні не потече, якщо звичайно спека в приміщенні і великий перепад температур, то конденсат можливий тільки якщо торт попередньо вирівняний або покритий велюром. Якщо торт без покриття конденсату не буде. Можна заморожувати зібрані тортиале тільки без фінішного покриття.
В цілому, бісквіти, хліб та інша випічка добре підходять для заморожування. Остиглий бісквіт можна заморожувати повністю або порізати на частини. Для заморожування розкладіть шматки торта в охолоджувальні лотки відповідної форми. Так само легко заморозити здобну випічку.