Які груші найкорисніші?

Осінні – сезонні груші — найкраще природне джерело клітковини, вітамінів В2, С, Е, а також міді та калію. Вони містять значну кількість пектину.

КРАЩІ СОРТУ ГРУШІ: ОСОБЛИВОСТІ ВИРОЩУВАННЯ

  • Літні сорти: Райдужна, Красуля, Чижовська.
  • Осінні сорти: Дюшес, Осіння солодка, Чусова, Уралочка, Вікова.
  • Зимові сорти: Челябінська зимова, Квітень.
  • Докладніше про ці сорти ви можете прочитати на нашому сайті або в каталозі «Весна 2021».

Шкода груші Варто з обережністю вживати фрукт людям, які страждають на хронічні запори, з проблемами ШКТ, при виразці, гастриті, коліті, оскільки груша сприяють подразненню слизової оболонки шлунка.

Груша відварена має сечогінну, жарознижувальну, антисептичну дію. З цією ж метою використовують і грушевий відвар, він рекомендується при нирково-кам'яній хворобі. Сік та відвар плодів застосовують як сечогінний засіб та призначають при жовчнокам'яній хворобі. Унікальна властивість груші – Вона природний антибіотик.

Related Post

Буржуйка чавунна чи сталева: порівняння і вибір кращої плитиБуржуйка чавунна чи сталева: порівняння і вибір кращої плити

Важливою частиною кухонного обладнання є буржуйка – невелика, але невід’ємна частина кухонної плити. Буржуйка призначена для підпалювання газу і забезпечує надійний і безпечний спосіб запалювання. Але який матеріал вибрати –