Сковороди бувають чавунними, мідними, алюмінієвими, керамічними, з нержавіючої сталі, жароміцного скла. Кожен із матеріалів має плюси та мінуси. Антипригарне покриття. Дозволяє готувати їжу в невеликій кількості олії і навіть без неї, при цьому продукти не прилипають до дна.
Топ-10 сковорідок, які стануть справжнім скарбом для кожної домогосподарки
- 1 – Кремова Пательня Borneo. …
- 2 – Перевірена роками Пательня Fiore. …
- 3 – Титанова Пательня Capella. …
- 4 – Мініатюрна Пательня Tiny Chef. …
- 5 – Пательня з емальованого чавуну Seagreen. …
- 6 – Надійна та довговічна Пательня Allende.
Найзручніше готувати на сковороді з антипригарним покриттям. На такий сковороді їжа не пригорає навіть без використання олії. Тому такі сковороди вважаються придатними для здорового харчування: менше олії = менше калорій = корисніша їжа.