При прямому жарі потрібно дотримуватись температури 220-230 градусів цельсія. При непрямому температура гриля повинна бути близько 190-200 градусів цельсія. Незалежно від того, використовуєте ви вугільний, газовий або керамічний гриль, при використанні каменю для піци, тримайте температуру між 230-250 градусами цельсію.
6Розкачати тісто до потрібного нам розміру, викласти соус, сосиски, шинку і посипати все сиром (я роблю це в 2 шари, щоб було більше начинки). 7Поставити в духовку розігріту до 220 градусів, як тільки тісто добре підніметься, зменшити на 180 градусів, всього піца випікається приблизно 25-30 хвилин.
Італійська піца випікається швидко та за високої температури. Якщо хочете максимально наблизитися до «оригіналу», чиніть приблизно так само: розігрійте духовку і деко, на якому будете випікати до 220-240ºС – для дріжджового тіста і приблизно до 200ºС – для піци на листковому тесті.
Час приготування піци в духовці при температурі 250 градусів складає: від 2 до 5 хвилин. Час приготування піци в духовці при температурі 200 градусів складає: від 5 до 10 хвилин. Не варто робити тісто для піци товщі 5мм.