Яка крейда зі смаком вогкості?

Крейда "Васильпілля" Це тверда крейда, що має світло-попелястий колір. Відкушується дзвінко, жирний, із молочно-вершковим смаком вогкості. При розжовуванні у роті утворюється тягуча кашка з крупинками.

Крейда Ватутін жирний, твердий, із щільною структурою. Він дзвінко відкушується і хрумтить. Потім тане у ніжну вершкову масу майже без крупинок. Має смак сирого підвалу, свіжого побілки та вершковий присмак.

Смак дрібниця злегка молочна, дуже запилена, має присмак побілки, прибитої дощем пилу, мокрого асфальту.

Як вибрати Крейда: Він має бути яскраво білого кольору, що говорить про високий вміст вуглецевого кальцію у складі породи Масова частка домішок має перевищувати 2,0 %. Твердіші сорти мають підвищений вміст нерозчинного в соляній кислоті залишку. Частка домішок сягає значення 5,0 %.

Related Post

Що належить до лісових ресурсів?Що належить до лісових ресурсів?

Недеревні лісові ресурси – пні, береста, кора дерев і чагарників, хмиз, гілковий корм, ялинова, ялицева, ялицева, соснова лапи, ялинки для новорічних свят, мох, лісова підстилка, очерет, очерет та інші подібні