Як зробити свинячий гуляш з підливою

Як правильно нарізати м'ясо для гуляшу?

Якщо ви хочете, щоб яловичина була більш м'якою та ніжною, слід нарізати поперек волокон. Цьому сприяє порушення цілісності структури волокна, вихід м'ясного соку та рівномірніша теплова обробка. Тому ми радимо нарізати м'ясо для таких страв: шашлик, гуляш, бефстроганів, стейк.

Що краще брати на гуляш?

Яке м'ясо краще використовувати для приготування гуляшу з яловичини? Вибирайте свіже м'ясо молодої тварини, без прожилок та великої кількості жиру. Ідеальним вибором буде вирізка, шия чи лопатка. Підійде й заморожене м'ясо.

Related Post

Невролог як стати лікаремНевролог як стати лікарем

Щоб стати лікарем-неврологом, потрібно отримати вищу медичну освіта освіта Педагогічну освіту – система підготовки педагогічних кадрів (вчителів, вихователів тощо. п.) для загальноосвітньої школи та ін. https://ua.wikipedia.org › wiki › Освіта

Коли і як правильно стерилізувати собакуКоли і як правильно стерилізувати собаку

Якщо ви вирішили стерилізувати цуценя, рекомендується провести операцію до настання статевої зрілості, віком від шести до дев'яти місяців. Цуценята великих і гігантських порід дозрівають пізніше, ніж дрібні собаки, тому найкращий