Якщо ви плануєте одразу готувати бешбармак, то сочі краще розкласти пергамент і дати їм підсохнути протягом 30 хвилин. Якщо ви не плануєте відразу готувати бешбармак, то сочі потрібно перекласти на присипану мукою|борошном| дошку і прибрати в морозилку.
Платівки тіста "Рамай" для бешбармака – Ідеально рівні, тонко розкочені, еластичні. Вони не прилипають одна до одної в пачці. У процесі готування тісто не розварюється, не рветься і не злипається, структура залишається пружною, але при цьому м'якою та смачною – все як у найкращому домашньому тесті!
казина кожного людини по 45 грамів – 13 кілограмів (по 15-18 шматків), мова – 1 штука розраховується на 6 тарілок – лише 7 штук, ковбаса – на кожного по 20 грамів – 6 кілограмів, сир – на кожного по 10 грамів – 3 кілограми.