Термін зберігання: Зберігати при температурі +2+6 градусів за відносної вологості повітря 75-78% не більше 15 діб.
Можна заморозити їх на цьому етапі, обмазавши рослинною олією без запаху, загорнути в пергамент і помістити в харчовий мішок або ємність з кришкою, яка використовується для заморожування – на ній намальована сніжинка. Помістити рулети у морозильну камеру. Термін зберігання – до 30 днів.
Робити це можна, можливо спеціальним кулінарним шпагатом чи звичайними нитками. Я завжди обв'язую простими нитками, які складаю у 4 нитки. При приготуванні нічого не розривається і все рулети виходять гарними. З цілої курячої грудки приготувала рулет з обсмаженими грибами та часником.
Купуючи готові рулети, варто звертати увагу на термін зберіганнятому що він досить короткий. Рулет курячий зберігається при температурі від 0 до + 8°С не більше 7 діб, у вакуумній упаковці до 15 діб.