На дно банки слід викласти шар цибулі, а потім розмістити в ній дерев’яні шпажки з м’ясом. Якщо шашлик не влазить в одну банку, можна взяти кілька. Потім банку потрібно закрити фольгою і відправити в холодну духовку, виставивши температуру 180-200°С.Jun 3, 2019
Замінити мангал можна за допомогою звичайних каменів або цегли. Підшукайте плоскі кругляки приблизно однакового розміру. Розведіть багаття, коли воно почне догоряти, в центр на гаряче вугілля покладіть каміння. За кілька хвилин їхня поверхня гарненько розжариться, тож покладіть на кожен валун фольгу, а на неї м’ясо.
Промариноване м’ясо потрібно відокремити від цибулевих кілець, надіти на шпажки та обсмажити на розпеченій сковороді на вершковому маслі. За кілька хвилин до готовності в сковорідку з м’ясом потрібно додати кільця цибулі. Ось так просто можна приготувати шашлик без мангала вдома. Готову страву подають до столу з цибулею та овочами.
Якщо говорити про деревину, то смажити шашлик рекомендується на фруктових деревах…. Російський ліс
- Дубове вугілля горить довше за інші. …
- Березове вугілля дає найбільший жар. …
- Яблуневе вугілля для дичини, курки, свинини, яловичини.
- Вугілля вишні чудово підійде для баранини, качки.
- Вугілля клена для морепродуктів, курки, свинини.