Приклад розрахунку кількості алкоголю Розрахувати оптимальна кількість пляшок на будь-яку кількість гостей можна за допомогою простої формули: Ігристе (0,4 * n) + Біле, червоне (0,6 * n) + Міцне (0,5 * n), де n – кількість гостей.
Якщо фуршет або банкет триватиме понад 4 години, розрахунок алкоголю на банкет для одного людини виглядає приблизно так: Шампанське – 0,5 л Вино – 0,75 л Міцний алкоголь – 0,5 л…ДЛЯ 30 ГОСТЕЙ:
- Шампанське – 15 л/22 бут
- Вино – 23 л/33 бут
- Міцний алкоголь – 15 л/22 бут
- Безалкогольні напої – 45л/45 бут
Калькулятор розрахунку алкоголю на весілля
Гості | Горілка 🥛 | Вино 🍷 |
---|---|---|
20 людина | 5 бут. по 1 л | 20 бут. по 0,75 л |
30 людина | 8 бут. по 1 л | 30 бут. по 0,75 л |
40 людина | 10 бут. по 1 л | 40 бут. по 0,75 л |
50 людина | 13 бут. по 1 л | 50 бут. по 0,75 л |