Як розрахувати густину цукру?

Щільність цукру ρ = m/V = 0,5/(0,461·10 -3) ≈ 1085 кг/м3.

густина речовини – це густина однорідного тіла, що складається із цієї речовини. Щільність цукру дорівнює 1,6 г/см3.

Концентрація цукрового розчину – це кількість цукру у 100 г розчину або кількість грамів цукру на 100 г води, але при цьому концентрація буде різна. якщо 25 г цукру розчинити в 100 г води, то вийде 125 г сиропу з концентрацією 25 * 100 / 125 = 20%.

Щільність цукрурафінада можна визначити за формулою: ρ = m/V = m/(a*b*c). Зробимо розрахунок: ρ = 43,2 / (0,3 * 0,45 * 0,2) = 1600 кг/м3. Відповідь: Щільність цукрурафінада складає 1600 кг/м3.

Related Post

Чи можна зберігати білково-заварний крем?Чи можна зберігати білково-заварний крем?

При кімнатній температурі білковий заварний крем збереже свою форму та текстуру протягом 12 годин; у холодильнику – зможе зберігатися до 3 діб. Заморожувати цей крем не рекомендується, він може розшаруватись.Aug

Що розвинене у Болівії?Що розвинене у Болівії?

Болівія має другі за величиною запаси природного газу в Південній Америці після Венесуели і багата іншими корисними копалинами, проте вона залишається найбіднішою державою континенту (за даними МВФ, за межею бідності