Як розморозити Готові круасани?

Готові: розморозити протягом 15 хвилин у духовці за температури 150 градусів.

Готові круасани розморожують у холодильнику для повільного відтавання. Більш швидкий спосіб – розморожування загорнутого у фольгу продукту в духовці протягом 8-10 хвилин.

Спосіб розморожування: Розморожувати не треба, можна випікати відразу. У попередньо розігрітій звичайній печі 25-30 хвилин за температури 170-175°С, у попередньо розігрітій конвекційній печі (з обдувом) 25-30 хвилин за температури 160-165°С.

Якщо ви заморозили круасани і дістали їх, скажімо, наступного дня, то спочатку потрібно їх попередньо розморозити – залишити за кімнатної температури, доки вони не відійдуть, і тільки потім відправляти в вистоювання. Якщо ви поставите їх у вистоювання замороженими, верхній шар розстоїться, а центр залишиться замороженим.

Related Post

Що таке float у програмуванні?Що таке float у програмуванні?

Опис Тип даних для чисел з плаваючою точкою (Чисел з десятковим роздільником). Числа з плаваючою точкою часто використовуються для подання аналогових або безперервних величин, оскільки дозволяють описати їх точніше, ніж

Яка будова у кухонної солі?Яка будова у кухонної солі?

Будова кухонної солі. Хлорид натрію це іонне з'єднання: складається з іонів Na+ і Cl-ці іони розташовані впорядковано. Вони притягуються між собою за рахунок сил електростатичного тяжіння між різноіменно зарядженими іонами,

Які геофізичні методи?Які геофізичні методи?

засновані вивчення фізичних полів (гравітаційного, магнітного, електричного, пружних коливань, термічних, ядерних випромінювань). Вимірювання параметрів цих полів ведуться на поверхні Землі (суші та моря), у повітрі та під землею (у свердловинах