Готові: розморозити протягом 15 хвилин у духовці за температури 150 градусів.
Готові круасани розморожують у холодильнику для повільного відтавання. Більш швидкий спосіб – розморожування загорнутого у фольгу продукту в духовці протягом 8-10 хвилин.
Спосіб розморожування: Розморожувати не треба, можна випікати відразу. У попередньо розігрітій звичайній печі 25-30 хвилин за температури 170-175°С, у попередньо розігрітій конвекційній печі (з обдувом) 25-30 хвилин за температури 160-165°С.
Якщо ви заморозили круасани і дістали їх, скажімо, наступного дня, то спочатку потрібно їх попередньо розморозити – залишити за кімнатної температури, доки вони не відійдуть, і тільки потім відправляти в вистоювання. Якщо ви поставите їх у вистоювання замороженими, верхній шар розстоїться, а центр залишиться замороженим.